KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

OGŁASZAMY ZAPISY do klasy pierwszej

oraz Punktu Przedszkolnego

i Oddziału Przedszkolnego

na rok szkolny 2021/2022

 

Zgodnie z Zarządzeniem Burmistrza Zelowa z dnia 19.01.2021 r.

ogłaszamy zapisy do klasy pierwszej oraz Punktu Przedszkolnego i Oddziału Przedszkolnego 
na rok szkolny 2021/2022. 

ZAPISY TRWAJĄ OD 10 LUTEGO do 10 MARCA 2021r.

Regulamin i wnioski dostępne są w sekretariacie szkoły.


Zapraszamy do udziału w Rodzinnym Konkursie Plastycznym „Znane i nieznane zakątki gminy Zelów”.


Zapraszamy do udziału w konkursie fotograficznym „Gmina Zelów w obiektywie”.

Inscenizacja wiersza "Chory Kotek"

Inscenizacja wiersza Stanisława Jachowicza "Chory kotek" przez dzieci z oddziału przedszkolnego. "..Pan kotek był chory i leżał w łóżeczku, I przyszedł pan doktor: „Jak się masz, koteczku”! — „Źle bardzo...” — i łapkę wyciągnął do niego. Wziął za puls pan doktor poważnie cho...

UNIHOKEJ

25.02.2021
UNIHOKEJ

UNIHOKEJ

25.02.2021

Uczniowie klas I - III podczas zajęć świetlicowych aktywnie spędzili czas grając w unihokeja. Jest to gra bezpieczna, wyzwalająca wiele emocji i dająca graczom dużo przyjemności.Unihokej jest sportem – zabawą, która jest dynamiczna. Zaspokaja potrzebę aktywności ruchowej i walki sportowej oraz daje satysfa...

Witajcie w naszej bajce...

Dzieci z oddziału przedszkolnego, realizując temat dotyczący bajek i baśni, wykonały własne książeczki z ulubionymi postaciami bajek (baśni). Wykonały stronę tytułową i jak przystało na autorów - ślicznie się podpisały, a na kolejnych stronach narysowały piękne ilustracje. Książeczki można podziwiać w naszej szk...

Spacer przebierańców

16 lutego br. przedszkolaki z punktu przedszkolnego poznawały tradycje ostatkowe. W odpowiednich strojach przebierańców odbyły niecodzienny spacer po najbliższej okolicy śpiewając i życząc mieszkańcom zdrowia, szczęścia ….Panie sklepowe i mieszkanka Bujen Księżych obdarowały dzieci pączkami, cukierkami i ...

Bal Karnawałowy 2021

16 lutego 2021 roku w naszej szkole odbył się Bal Karnawałowy. Wzięli w nim udział uczniowie klas I, II, III oraz dzieci z oddziału przedszkolnego. Na początku odbył się pokaz mody karnawałowej. Każdy mógł zaprezentować swój strój. Uczniowie wystrojeni w barwne stroje księżniczek, biedronek, jednor...

Zabawy u Świętego Walentego w punkcie przedszkolnym

Dnia 15 lutego br. dzieci z punktu przedszkolnego poznały historię świętego Walentego, który był lekarzem i kapłanem, także wspaniale się bawili w pięknych strojach przy muzyce i zabawach ruchowych np. „ Serduszko puka”, „ Złap serduszko” … , były również zagadki, któ...

Zabawy karnawałowe na świetlicy

Zabawy u Świętego Walentego Na zajęciach świetlicowych 12 lutego br. odbyły się zabawy walentynkowe. Uczniowie z klas I- III i klasy zero poznały historię świętego Walentego, a także bawiły się doskonale przy dźwiękach muzyki i pląsów. Zabawy, które prowadził  Wojciech Karczewski, który odgr...

Bal u króla i królowej w punkcie przedszkolnym

U króla i królowej Dnia 12 lutego br. dzieci z punktu przedszkolnego bawiły się przebrane w stroje bajkowe  na balu u Króla i Królowej ( w role królowej wcieliła się Marysia Gajda, a Tomasz Krajda był królem). Otwarcia balu dokonała pani wicedyrektor Jolanta Kaliska. Dzi...

Walentynki w oddziale przedszkolnym

Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uścisków, samych radości, spełnienia marzeń, mocy słodyczy, w Dniu Walentego Oddział Przedszkolny Wam życzy....

Poczta WALENTYNKOWA

Niewątpliwie jednym z najpopularniejszych walentynkowych zwyczajów jest poczta walentynkowa. Przez cały tydzień w naszej szkole zbierane były walentynki do specjalnej skrzyni. W dniu dzisiejszym, tj. 12.02.2021 r. skrzynia została otworzona przez panią wicedyrektor Jolantę Kaliską, która wręczyła piękne k...