KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

 

Zapoznaj się z informacją dotyczącą POWSZECHNEGO SPISU ROLNEGO.


 

Sukces Emilki Nowaczyk w konkursie plastycznym "Bezpieczna droga do szkoły"

Uczennica klasy II b  Emilka Nowaczyk otrzymała wyróżnienie w konkursie plastycznym "Bezpieczna droga do szkoły". W konkursie tym wzięło udział 207 prac z 15 szkół. Komisja konkursowa wyłoniła trzy najlepsze prace, które w najciekawszy sposób obrazowały poruszaną tematykę, przyznano r&o...

XVII Konkurs Poezji o Świętym Janie Pawle II pt. „Totus Tuus "

XVII Konkurs Poezji o Świętym Janie Pawle II pt. „Totus Tuus " Dnia 16 października 2020r w naszej szkole odbył się XVII Konkurs Poezji o Świętym Janie Pawle II pt. „Totus Tuus" w 42. rocznicę wyboru – Karola Wojtyły na papieża. Jan Paweł II dla wielu Polaków stał się wielkim autorytetem...

Zabawy matematyczne i nauka kodowania w ramach projektu "Podnoszenie kompetencji edukacyjnych w Gminie Zelów"

Uczniowie klasy III b w ramach realizacji projektu "Podnoszenie kompetencji edukacyjnych w Gminie Zelów" na zajęciach prowadzonych przez panią Jolantę Kaliską doskonalili tabliczkę mnożenia wykorzystując m.in. gry edukacyjne "Piramidy"  i "Mistrz mnożenia" - były to karty, na których na jednej stroni...

Klasa Ib w Krainie Figur Geometrycznych

Uczniowie klasy I mieli przyjemność pobawić się i eksperymentować z figurami geometrycznymi. Dzieci układały rytmy z figur geometrycznych, klasyfikowały figury według określonej cechy, porządkowały figury zgodnie z podaną cechą. ...

Dzień Chłopaka i Święto Pieczonego Ziemniaka

30 września 2020r. dzieci z punktu przedszkolnego i oddziału przedszkolnego  uczestniczyły w Dniu Chłopaka – Pieczonego Ziemniaka. Był to dzień w którym rodzice mogli uczestniczyć w zabawach, grach, konkursach wraz ze swymi pociechami, a także w pasowaniu na chłopaka, gdzie chłopcy musieli się spisać ...