KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Projekty Unijne 2019/2020

Zajęcia dydaktyczno - wyrównawcze z matematyki w ramach projektu "Podnoszenie kompetencji edukacyjnych w Gminie Zelów" w obiektywie.

Celem zajęć dydaktyczno - wyrównawczych z matematyki jest udzielenie pomocy uczniom mającym trudności w nauce matematyki, wyrównywanie braków edukacyjnych w zakresie realizowanych treści programowych i utrwalenie bieżącego materiału tak, by uczeń mógł aktywnie uczestniczyć w lekcjach matemat...

Zajęcia logopedyczne w ramach projektu "Podnoszenie kompetencji edukacyjnych w Gminie Zelów" w obiektywie

Celem zajęć logopedycznych przeprowadzanych w naszej szkole jest kształtowanie prawidłowej mowy, stymulowanie opóźnionego rozwoju mowy, doskonalenie wymowy już ukształtowanej.  Celem jest także wdrażanie do praktycznego wykorzystania nawyków poprawnej wymowy przyswojonej w toku ćwiczeń i do twó...

Zajęcia rozwijające kompetencje cyfrowe w ramach projektu "Podnoszenie kompetencji edukacyjnych w Gminie Zelów" w obiektywie

W trakcie realizacji programu Zajęcia rozwijające kompetencje cyfrowe - bezpieczeństwo w cyberprzestrzeni   realizowanego  w ramach projektu "Podnoszenie kompetencji edukacyjnych w gminie Zelów" uczniowie nabywają wiadomości i umiejętności niezbędne do kontynuowania nauki na drugim etapie kształcenia,...

Zajęcia Matematyka a logiczne myślenie dla klas I - III w ramach projektu "Podnoszenie kompetencji edukacyjnych w Gminie Zelów" w obiektywie

Głównym celem zajęć Matematyka a logiczne myślenie dla klas I - III prowadzonych w ramach projektu "Podnoszenie kompetencji edukacyjnych w gminie Zelów" jest: - promowanie matematyki jako atrakcyjnej dziedziny nauki, -  rozwijanie zainteresowań  i zdolności  matematycznych uczniów...